Herkesi yakından ilgilendiriyor! ATM’lerle ilgili flaş karar!

Herkesi yakından ilgilendiriyor! ATM’lerle ilgili flaş karar!

Bankacılık sektöründe ortak ATM kullanım artık daha etkin hale gelmesi için gelecek sene kullanım ücretlerine sınırlamalar getirilmesi hedefleniyor.

2018 Sene Programı'ndan derlenen bilgilere göre, yurt içi tasarrufların artırılması için gelecek sene bireysel emeklilik sistemini geliştirme çalışmalarına ek olarak, tüketici kredilerinde aşamalı gelir bazlı borçlanma sistemi, lüks ve ithalat yoğunluğu yüksek tüketim malları için caydırıcı vergilendirme ve bilinçli tüketimin teşvik edilmesi gibi düzenlemelere gidilecek.

Bu kapsamda, tüketici kredilerinde aşamalı gelir bazlı borçlanma sistemine geçilmesi amacıyla kısa vadede sadece ihtiyaç kredisi türü için kredi/gelir oranı uygulaması hayata geçecek.

Borç servisi oranı uygulaması için de gerekli veri altyapısı oluşturulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.