HİDROMEK, 2018 PRESTİJLİ TASARIM YARIŞMASINDA ÖDÜL KAZANDI

HİDROMEK, 2018 PRESTİJLİ TASARIM YARIŞMASINDA ÖDÜL KAZANDI

Prestijli tasarım yarışması Automotive Brand Contest’in tarihinde ilk kez bir iş makinesi ödül kazandı. HİDROMEK’in ulusal ve uluslararası tasarım ödüllerinin sayısı 15’e yükseldi.

Bugüne kadar Red Dot Best of the Best, If Design, German Design ve Good Design gibi uluslararası ödüller de dahil olmak üzere toplam 14 adet tasarım ödülünün sahibi olan HİDROMEK, Alman Tasarım Konseyi’nin düzenlediği ve bu sene 7’incisi gerçekleştirilen Automotive Brand Contest’te ödül alarakyeni bir başarıyla uluslararası arenada adından söz ettiriyor.

Alman Tasarım Konseyince düzenlenen ve aday olarak gösterilen Hidromek HMK640WL ile “Automotive Brand Contest ödülü kazandı. Bugüne kadar bu ödülü kazanan bir iş makinesi imalatçısı bulunmuyor. HİDROMEK’in “HİDROMEK Tasarım Stüdyosu”, Türkiye’nin sayılı taşıt tasarım stüdyolarından biri olma özelliğini taşıyor. HİDROMEK, “HİDROMEK Design” imzalı ürünlerin tasarım konusundaki kalite ve yenilikçi iddiasını bu ödülle bir kez daha tescillemiş oldu. Bu ödül, otomotiv firmaları arasında Hidromek tasarım kalitesinin tescillenmiş olması açısından oldukça büyük önem taşıyor.”

Hidromek firmamızı kazandığı bu ödülden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Dr. İlhami Pektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.