Hilvan Milli Eğitim Müdürü yeni atanan öğretmenleri karşıladı

Hilvan Milli Eğitim Müdürü yeni atanan öğretmenleri karşıladı

2015 öğretmen atama sonuçlarının dün açıklanmasının ardından, öğretmenler kararnamelerini almak üzere atandıkları illere gitmeye başladı. Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine ataması gerçekleşen 178 öğretmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğretmenler tarafından...

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine ataması çıkan 178 öğretmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğretmenler tarafından güllerle karşılandı.
 

2015 öğretmen atama sonuçlarının dün açıklanmasının ardından, öğretmenler kararnamelerini almak üzere atandıkları illere gitmeye başladı. Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine ataması gerçekleşen 178 öğretmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğretmenler tarafından güllerle karşılandı.

Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ailesiyle birlikte gelen öğretmenlere, tatlılar ikram edilirken kararnamesini alan öğretmenlere gül hediye verildi.

Yaşanan süreç göz önüne alındığında Hilvan ilçesinin daha güvenilir bir ilçe olduğunu belirten Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, yeni gelen öğretmenlerin kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlamaya çalışacaklarını söyledi.

Farklı yerlerde görev yapmanın öğretmenlere kültürel bir zenginlik kazandırdığını ifade eden Turgut, öğretmenlere yeni görevlerinde başarı diledi.

Çocuklarıyla birlikte ilçeye gelen aileler ise çocuklarının atamasının Hilvan ilçesine çıkmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. (Ramazan Şefkatli-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.