Hırsıza Parayı Vermeyen Kasiyeri Karnından Vurdu

Hırsıza Parayı Vermeyen Kasiyeri Karnından Vurdu

Konya Merkez'de elinde silahla soygun için markete giren maskeli,kasadaki paraları vermemekte direnen 29 yaşındaki kasiyeri karnından yaraladı.

Olay, gece saat 02.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Yaka Mahallesi Köyceğiz Caddesi üzerinde meydana geldi. Elinde tabancayla markete giren maskeli bir kişi, kasiyer Erdem Arılık'tan kasadaki paraları vermesini istedi.Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde paraları vermemekte ısrarcı olan kasiyer,maskelinin silahını almak için eline doğru hamle yaptı.Şüpheli bu karışıklıkta iki el ateş ederek Erdem Arılık'ı karnından vurdu.,Maskeli paraları alamadan kayıplara karıştı.Yaralı kasiyer telefon ile arkadaşlarından yardım istedi.

Karnından yaralanan kasiyer Arılık'ı,arkadaşları Meram Tıp Fakültesi'ne götürdü.Tedavi altına alının Erdem Arılık'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.Polise verdiği ifadede soyguncuyu eşgalinden ve ses tonundan,mahallede tanıdığı olan ,A.K.E olduğunu iddia etti.Polis şüpheliyi yakalamak için soruşturmalara başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.