HTC müsterilerinden özür diledi!

HTC müsterilerinden özür diledi!

HTC, U11 güncellemesini hala Avrupa'da dağıtamadı.

HTC U11 için Android 8.0 Oreo güncellemesi ABD'deki kullanıcılara yayınlanalı 1 aydan uzun bir süre oldu. Ancak malesef diğer bölgelerden müşteriler güncellemeyi hala alamadılar ve bu konuda HTC'ye ciddi de bir baskı kurulmuş durumda. Ancak HTC hala güncellemeyi hazır hale getiremedi ve bugün HTC sonunda konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

HTC UK, U11 sahibi müşterilerinden özür diledi. Görünüşe göre güncellemenin dağıtımında beklenmedik bir sorun veya sorunlar meydana geldi.

Açıklama ise şu şekilde;

HTC U11 için Oreo güncellemeniz geciktiği için özür dileriz. Güncellemeyi tüm dünyaya dağıtmaya başladık, ancak Avrupa'da gecikmeye neden olan bazı karmaşıklıklar yaşadık. En en kısa zamanda size daha fazla bilgi vereceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.