HTC U11 Türkiye'de satışa çıktı! HTC U11 Türkiye fiyatı ne kadar, özellikleri...

HTC U11 Türkiye'de satışa çıktı! HTC U11 Türkiye fiyatı ne kadar, özellikleri...

Yeni sıkıştırma etkileşimine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu HTC U11 Türkiye'de satışa sunuldu. Peki Türkiye satış fiyatı ne kadar? Telefon özellikleri, kamera özellikleri ve daha fazlası... Hep birlikte bakalım HTC bu sefer nasıl bir telefon yapmış?

Yeni sıkıştırma etkileşimine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu HTC U11 Türkiye'de satışa sunuldu. Peki Türkiye satış fiyatı ne kadar? Telefon özellikleri, kamera özellikleri ve daha fazlası... Hep birlikte bakalım HTC bu sefer nasıl bir telefon yapmış?  Detaylar haberimizde...

Türkiye satış fiyatı:

Hepsiburada.com'da da satışta olan ürünün fiyatı ise 3799 TL.

Özellikleri:

HTC U11’in 12MP HTC UltraPixel 3, 1.4μm pixel ana kamerası UltraHızlı Otofokus, BSI sensörü, Optik İmaj Sabitleyici (OIS), f/1.7 diyafram açıklığı, Çift tonlu LED flaş, 10 saniyeye kadar otomatik zamanlayıcı, Yüz algılama, Manuel kontrolle Pro modu, 32-saniyelik pozlama, RAW format desteği, HDR Boost, Panorama Hyperlapse, Ağır çekim video (1080p @120fps), 3D ses sile 4K video çekimi, Hi-Res stereo kayıt ve Akustik Fokus ve Video Pic özellikleriyle öne çıkıyor. HTC U11’in16MP’lik ön kamerası ise kullanıcılarına BSI sensörü, Canlı Makyaj, Otomatik, Sesli ve Panaromik Selfi, 10 saniyeye kadar otomatik zamanlayıcı, HDR Boost ve Full HD 1080p video çekimi özellikleri sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.