HTC U11'in Kamerası Yeni Güncelleme İle 60 FPS Video Kaydedebilecek!

HTC U11'in Kamerası Yeni Güncelleme İle 60 FPS Video Kaydedebilecek!

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U11'e gelen son güncelleme ile birlikte HTC U11'in kamerası daha da güçlendi.

HTC'de yeni amiral gemisi HTC U11 ile birlikte yüzler gülerken HTC yeni amiral gemi modeli HTC U11'in kamerasını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak HTC yeni amiral gemisi HTC U11'e getirdiği yeni güncelleme ile birlikte kameranın 60 PFS video kaydı yapabilmesine imkan tanıtı.

OnePlus 5 modelinden sonra dünyanın en güçlü akıllı telefonu olmayı başaran HTC U11 modeli güçlenmeye devam ediyor. Kamera anlamında da rakiplerinden geri kalmayan HTC U11 şimdi de son güncelleme ile birlikte 60 FPS video kaydı desteğine kavuştu.

Daha önce 1080 piksel 60 FPS video kaydedemeyen HTC U11 modeli artık 1080 piksel video kaydedebilecek.

HTC ayrıca son güncelleme ile birlikte HTC U11'in deklanşör gecikmesini de ortadan kaldırdı. HTC'nin ilerleyen günlerde HTC U11'e getireceği yeni özelliklerle kullanıcılar tarafından merak edilmeye başlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.