Huawei Mate 9 Harika Donanımlar İle Geliyor!

Huawei Mate 9 Harika Donanımlar İle Geliyor!

Huawei Mate 9 modelleri ile beraber yakında akıllı telefon piyasasına girmesi beklenen şirketin bu modellerinde yer vereceği yüksek teknolojik özelliklerin şimdiden belli olmaya başlandığına değinildi.

Huawei Mate 9 modellerinde akıllı telefondan daha fazlasını sunmayacak olduğu bilinen ve sıradan bir amiral gemi modelinde yer verdiği özelliklere yer verecek olduğu ifade edilen Çinli şirket hakkında gelen son açıklamalara göre şirketin Kirin işlemcisi ile yoluna devam edeceği ancak bu işlemci üzerine bir takım eklemelerde bulunmasının ise söz konusu olabileceği ifade edildi.

Bir çok vatandaşın merakla beklediği amiral gemisi modelleri son aylarda maddi sıkıntılar ve dünyada yaşanan küreselk olaylar dolayısı ile beraber büyük bir sıkıntıya girmişti. Özellikle Amerikan piyasasında yer alan başkanlık değişimi yaşanacak olması ve yeni başkan adaylarının atışmaları gibi bir çok tartışma dolar kurunda yükselmeye neden olmuş haliyle şirketler ürün üretmekte zorlanır hale gelmişti. Son olarak ise Huawei Mate 9 modellerinde Kirin 960 işlemcisinin yer alacağı ifade edildi. Şirketin akıllı telefonlarının 30 Kasım ve sonrasında tanıtılmasının söz konusu olduğunu da ifade etmek gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.