Hükümet Daha ne Duruyor...!?

Hükümet Daha ne Duruyor...!?

Bilecik İlinin ismi derhâl ve behamâl "Ertuğrul Gâzi" olarak değiştirilmelidir.Böyle bir aslan parçasının memleketine "Bilecik" tâbiri zayıf kalıyor.

Bilecik İlinin ismi derhâl ve behamâl "Ertuğrul Gâzi" olarak değiştirilmelidir.
Böyle bir aslan parçasının memleketine "Bilecik" tâbiri zayıf kalıyor. Hatda siz bu ilden bahsederken karşınızdaki kişi telâffuz yakınlığından olsa gerek Şanlıurfa/Birecik şeklinde anlıyor.
Koskoca Osmanlının çekirdek başkenti bir ilçeyle karıştırılıp duruyor. Hem bunun önlenmesi, hem de "Diriliş Ertuğrul" dizisinin halk tarâfından böylesine tutulup sevildiği bir süreçde ecdâdımıza da güzel bir hedâye olur.
Eskişehir'de Seyyîdgâzi adında bir ilçemiz varken, Gâziantep isminde bir ilimiz bulunuyor iken birde "ERTUĞRUL GÂZİ"miz olsun.
Bu konudaki Bilecik Vâlimizin sâyi gayretini desdekliyorum.TBMM'e verilecek bir kanûn teklîfyle bu lâzime âcilen yerine getirilmelidir.
Bu vesîleyle az sonra Trt-1'de yayınlanacak "diriliş"dizisi gecesi bu dilek ve temennîmizi başda "Reîs" ve diğer Erbâb-ı Devlete duyurmuş olalım dedik.
Sevgili Adem Beyciğim.!
Rabb'im ziyâretinizi kabûl-i karîn eylesin.Âmin.
Yorum Haber Yusuf Zabun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.