Hükümetten Muhteşem Proje

Hükümetten Muhteşem Proje

Planlanandan 7 ay önce tamamlanan İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indiren otoyol bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılıyor. Toplam bedeli 61 milyar lirayı bulan 426 kilometrelik yol, zaman ve akaryakıt tüketimini azaltacağı için yıllık 3,4 milyar l

Planlanandan 7 ay önce tamamlanan İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indiren otoyol bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılıyor. Toplam bedeli 61 milyar lirayı bulan 426 kilometrelik yol, zaman ve akaryakıt tüketimini azaltacağı için yıllık 3,4 milyar liralık tasarruf sağlayacak.

Akaryakıt, zaman ve amortisman giderlerini azaltılarak ülkemizin en büyük gıda ihracatçısı konumundaki Ege Bölgesi’nden Avrupa’ya ihracata büyük katkı sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.