Hüseyin Karaca (21) çıkan yangında Şehit oldu

Hüseyin Karaca (21) çıkan yangında Şehit oldu

Burdur'a acı haber İzmir Eski Foça'dan geldi. İzmir Foça Askeri Deniz Üssü'nde bulunan gemide çıkan yangın sonucu yangın nedeniyle Hüseyin Karaca hayata tutunamadı.

İzmir'in Foça ilçesinde bulunan Deniz Üssü'nde çıkan yangın sonrası yoğun dumandan etkilenen 4 asker hastahaneye kaldırılmıştı. Aralarında bulunan 20 yaşındaki Burdur doğumlu, memleketi Burdur olan Asker Hüseyin Karaca aşırı duman zehirlenmesi sonucu şehit oldu. Burdur'a acı haber ulaştı, ailesi yıkıldı. Burdur ili merkez ilçesine bağlı Buğduz köyünden olduğu öğrenilen Hüseyin Karaca'nın getiğimiz hafta klima patlaması sonrası zehirlendiği söylenmişti. 

Acı haber 1 hafta sonra geldi, Hüseyin Karaca daha fazla dayanamadı. Acılı ailesine Şehidin naaşı görev yaptığı yer olan İzmir Foça'da düzenlenecek olan tören sonrası memleketi Burdur'a uğurlanacak. 

Şehit mi değil mi tartışması
Hüseyin Karaca şehit mi değil mi tartışması başladı. Her ne olursa olsun gerçekleri bilen Allah'tır. Yüce Allah gencecik Askerimizi Şehitler mertebesine yükseltsin. Mekanı cennet olsun, Rabbim kederli ailesine sabırlar ihsaneylesin. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.