İçerde 4. Bölüm Fragman - Sarp Açığa Çıkıyor mu?

İçerde 4. Bölüm Fragman - Sarp Açığa Çıkıyor mu?

İçerde dizisinde geçen bölüm çok heyecanlı bitmişti. İzleyenlerde Sarp açığa çıkıyor mu ? sorusu uyandıran İçerde 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

İçerde dizisi 3. Bölümün son sahnesi çok fazla merak uyandırdı. İzleyiciler Sarp'ın kimliğinin açığa çıkıp çıkmayacağı konusunda endişeye düştüler. Sarp'ın olay yerinde kardeşinin çocukluk fotoğrafını bulmaya gitmesinin ardından, Kebapçı Celal'in odasına yerleştirilen dinleme cihazının kimin yerleştirdiğini bulmak için gizli kamera kayıtlarına bakıyorlar. Dinleme cihazını Sarp'ın yerleştirip yerleştirmediğini görüntülerde görünüp görünmeme konusunda İçerde Dizisi severleri çok büyük merak içerisine girdiler.

İçerde 4. Bölüm Fragman İçin Tıklayınız...

İçerde Dizisi 3. Bölümde Neler Oldu ?

Davut'un Ömer'i öldürmesinin ardından Sarp, Komiser Mert'i vurmak üzere arabanın arkasına geldiğinde Komiser Mert'in annesine yapmış olduğu iyilikten dolayı tabancayı omuzuna dayayıp kendini vurarak Komiser Mert'in hayatını kurtarır. Fakat bu olay Mert ve Sarp arasında sır olarak kalır. Davut yaralı olan Sarp'ı ormanda ölüme bırakır.

Vurulma gecesi Sarp hiç beklenmedik bir halde Mert tarafından kurtarılarak, Alyanak'ın otoparkın köşesine bırakır. Oğlunun telefonları açmaması üzerine Füsun abla soluğu Alyak'ın otoparkında alır. Sarp'ın yaralandığınu Füsun abladan saklarlar. Sarp, Kebapçı Celalin gizli olan kliniğinde ameliyat olup göl evinde iyileşir.

Sarp iyileşmesinin ardından Yusuf  Müdür ile biriklte plan yapıp Köfteci Celal'in mekanına gizli ses dinleme cihazı koymayı düşünürler. Yusuf Müdür ekipleri toplayarak Köfteci Celal'in mekanına arama emri çıkartarak operasyon düzenler. Sarp'ın cebine bırakmış olduğu ses dinleme cihazını Köfteci Celal'in odasına gizlice yerleştirirler. Olayın arkasından ses dinleme cihazını bulan Celal Baba ses kayıt cihazını eline alarak yusuf müdür ile alay eder. Cihazı kimin yerleştirdiğini bulmak için gizli kamera kayıtlarına bakan Köfteci Celal dizinin 4. fragmanında laptop'u kırması izleyicilerde çok fazma merak uyandırdı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.