İçişleri Bakanlığı: 7 Günde 12 Terör Eylemi Engellendi!

İçişleri Bakanlığı: 7 Günde 12 Terör Eylemi Engellendi!

İçişleri Bakanlığı açıklamalarında bir hafta içerisinde toplamda 45 terör örgütü üyesi teröristin etkisiz hale getirildiği 1 tanesinin teslim olduğunu ifade ederek teröristlerin 7 gün içerisinde 12 eyleminin engellendiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre engellenen terör eylemleri kapsamında sadece 1 hafta yani 7 gün içerisinde 12 terör eyleminin tüm yurt genelinde engellendiğini ve terör eylemlerine bir nebze olsun önüne geçmek adına yeni adımlar atıldığının açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamalara göre terör örgütü tarafından 12 eylemin başarı ile engellenmesinin yanı sıra 45 teröristin etkisiz hale getirilmesinin söz konusu olduğunun açıklamasında bulunuldu. Vatandaşların yaşadığı ciddi panik yaşadığı bomba ve terör olayları dolayısı ile İçişleri Bakanlığı ve diğer emniyet birimleri tarafından engelleme çalışmalarına son gaz devam edildiğine değinildi. Vatandaşların yaşadığı korkunun en üst şekilde yenilmesi ve en üst seviyede terörle mücadele verilmesi için İçişleri Bakanlığı ve benzeri emniyet birimleri tarafından yeni adımların atılmaya devam edildiği ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.