İbrahim Halil ER

İbrahim Halil ER

İMAM-I RABBANİ HİNDİSTAN'IN İSLAMLAŞMASINI SAĞLAYAN KİŞİDİR

İmam-ı Rabbaniye laf söyleyenler o dönemin Hindistanını ve Ekber Şah'ın ne yapmak istediğine baksın...
Ekber Şah da dinler arası diyalogcu olup, İslam ve Budizm arasında bir sentez yapmaya ve yeni bir din oluşturmaya çalışmıştı. 
Ona karşı en büyük mücadeleyi İmam-ı Rabbani yaptı ve Hindistan'ın tekrar İslamlaşmasını sağladı.
Ama malesef bu dönemde İslam ile Budizm arasında bir savaş çıkartmaya çalışan derin dünya devleti Arakan'dan sonra İmam-ı Rabbani üzerinden bir cephe açmıştır...
Bütün bu saldırının amacı derin küresel gücün Müslümanları tüm dünya ile kavgalı hale getirip doğudan ve batıdan saldırı altına almaya çalışmak, bir anlamda Müslümanları kıskaca almaya çalışmaktIr. 
Haçlı seferleri sırasında Papa'nın Moğollarla ittifak kurma girişiminin benzerini şimdi haçlı dünyası Budist dünya ile sağlamaya çalışmaktadır. 
Dikkatli olalım.

Birbirimizin ölüsüne saygı göstermek İslami ahlakın gereğidir. Gerisi provokasyon...

Not: Resulullah (sav)'e Ebu Cehil'in oğlu İkrime geldiğinde "Ona babasının durumunu hatırlatmayın. Ölülere kızmak dirileri üzer" diyerek bir ahlaki duruşu ve davranışı bize göstermiştir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.