İngiltere' de Yapılan Araştırmada Sol Tarafından Uyumak Daha İyi

İngiltere' de Yapılan Araştırmada Sol Tarafından Uyumak Daha İyi

İngiltere' de bir yatak şirketi tarafından yaptırılan ankette 1000 kişiye ruh halleri, arkadaş grupları ve başarı durumları ile alakalı sorular soruldu.

İngiltere' de bir yatak şirketi tarafından yaptırılan ankette 1000 kişiye ruh halleri, arkadaş grupları ve başarı durumları ile alakalı sorular soruldu.

Bu sonuçlara göre yatağın sol tarafında yatmakta olanlar sağ tarafına göre o güne daha iyi başlamakta oldukları, daha fazla dost sahibi oldukları, işlerinin ise daha keyifli bir şekilde sürdürmekte olduğu ortaya çıktı.

Yapılan farklı bir araştırma ise yeteri kadar uykunun yaşlanma sürecinde de mühim bir rol oynadığını ortaya çıkardı. Uyku uzmanı Neil Robinson'a göre, ortalama 8 saat uyumak gerekiyor. Yetersiz uyku hormonlar üzerinde tesir gösteriyor ve yaşlılıkla bağlantılı hastalıkların ortaya çıkma riskini artırıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.