İNSANSIZ VE MAYINA DAYANIKLI ZIRHLI DOZERLER MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ENVARTERİNE GİRDİ.

İNSANSIZ VE MAYINA DAYANIKLI ZIRHLI DOZERLER MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ENVARTERİNE GİRDİ.

İnsansız zırhlı iş makineleri özellikle şehir içi operasyonlarda ve tehlikeli bölgelerde siper kazma ve kapatma, enkaz kaldırma vb. uygulamalarda görev yapacak.

İnsansız zırhlı iş makineleri özellikle şehir içi operasyonlarda ve tehlikeli bölgelerde siper kazma ve kapatma, enkaz kaldırma vb. uygulamalarda görev yapacak. Uzaktan kumandalı olarak görev yapacak zırhlı dozerler, uluslararası akreditasyona sahip Katmerciler firması tarafından üretildi.

Savaş ve çatışma koşulları altında ve yüksek riskli bölgelerde kullanılmak üzere tasarlanıp zırhlandırılan dozerler, ön ve arka bölgelerine takılan aparatlarla, güvenlik güçlerinin sevki için yol yapımı, yollardaki engellerin temizlenmesi, gerektiğinde hendek açılması veya kapatılması, enkaz kaldırılması, sert zeminlerin kazılması, kayaların ve ağaç köklerinin sökülmesi, bariyerlerin yıkılması, devrilmiş araçların kurtarılması, kar ve buzların temizlenmesi gibi çok farklı fonksiyonları yerine getirebiliyor.

Yaklaşık 50 ton ağırlığında ve 360 beygir gücündeki zırhlı aracın camlar dahil tüm kabin çevresi balistik korumalı. Araçlar 2 kilometrelik mesafeden komuta edilebilecek teknolojik donanıma sahip.

Katmerciler firmamızı tebrik ediyor, başarılı projelerinin artarak devamını diliyoruz.

İlhami Pektaş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.