Instagram Hesabı Nasıl Kapanır? İşte En Basit Yollardan Instagram Hesap Kapatma!

Instagram Hesabı Nasıl Kapanır? İşte En Basit Yollardan Instagram Hesap Kapatma!

Instagram dünyanın en çok kullanılan sitelerinden bir tanesi haline gelmiş durumda, ancak siteye gelen bu yoğun taleplerin yanında bir çok kullanıcı da hesabını belirli nedenler dolayısı ile kapatmak için sıraya girmiş durumdalar.

O halde gelin hep beraber hesabınızı nasıl kapatabilecek olduğunuzu sizlerle beraber paylaşalım ve hesabınızı kapatmanıza yardımcı olalım. Öncelikle Instagram hesabınızı kapatmak için yapmanız gereken herhangi bir mobil cihazda yüklü olan Instagram uygulamasından Instagram uygulamasına giriş yapmak veya Instagram web sitesine giriş yaparak ayarlar sekmesine girerek ''hesabımı sil'' kısmına tıklamak yeterli olacaktır.

Bu adımdan hemen sonra sistem sizden Instagram hesabızın şifresini isteyecek bunun ardından ise doğru şifre girilmesinin ardından hesabınızı belirlenen süre içerisinde silecek olduğunu ve bu işlemin geri dönüşünün olmadığını ifade edecek. Tüm bunların yanı sıra Instagram hesabının silinmesinin ardından ortalama 10 gün boyunca hesabınıza giriş yaparsanız hesabınız silinmeyecek ve herhangi bir fotoğraf veya videonuz kaybolmayacaktır. Hesabınızın 30 gün sonunda silinecek olduğunu da çoğu zaman bu süre zarfını geçmesine rağmen bile silinmediğinin olduğunu açıklamak gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.