iOS 10.0.2 Güncellemesi Kullanıcılara Sunuldu.

iOS 10.0.2 Güncellemesi Kullanıcılara Sunuldu.

Apple, IOS'un son sürümünü dakikalar önce yayınladı.Bu güncellemede kulaklık sorunu çözüldü ve İCloud arşivinde düzenlemeler yapıldı.

iPhone 7 ve 7 Plus'ın duyurulmasından sonra Apple IOS 10 güncellemesini yayınlamıştı.IOS 10'da yaşanan sıkıntıları gidermek için 10.1 'i yayınlayan Apple , iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanıcılarının sorunlarına IOS 10.0.2 güncellemesi ile çözüm getirdi.Cihazlarda bulunan  Lightning kulaklık, ses denetiminende sıkıntılar çıkardı.Yeni güncelleme ile yaşanan sorunlar giderildi.

Yapılan güncellemeyle, kulaklık takılıyken ses kontrolüne ulaşamama sorunu giderilirken, kulaklık takılı olmadığında da istediğiniz kontrolü yapmanız da sağlandı. iOS 10.0.2 güncellemesi, fotoğraf arşivinde yaşanan sıkıntıyı da çözdü.Kullanıcılar iCloud fotoğraf arşivlerine girdiklerinde uygulama çalışmıyordu. Güncellemeyle sorunsuz şekilde çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.