iPhone 7 ve 7 Plus İçin Oyun Ve Uygulamar

iPhone 7 ve 7 Plus İçin Oyun Ve Uygulamar

Apple tarafından tanıtımı yapılan iPhone 7 ve 7 Plus modelleri için 10 oyun ve uygulama ön plana çıkıyor. İşte 10 oyun ve uygulama.

Türkiye’de henüz satışa çıkmamış olsa da dünyanın pek çok pazarında iPhone 7 ve 7 Plus satışa çıkmış durumda. Özelikle ön sipariş veren kullanıcılar şimdiden iPhone 7 ve 7 Plus kullanmaya başlarken, uygulama ve oyunlar da belirlenmeye başladı. Her ne kadar iPhone 7 ve 7 Plus oyunu ya da uygulaması gibi bir durum söz konusu olmasa da yüksek performansı ile çok akıcı bir şekilde oyunların oynanmasını sağlayan iPhone 7 ve 7 Plus modelleri, bu açıdan paylaşılan oyunlar ile birlikte çok daha iyi bir deneyim sunabiliyor.

ProCam 4: Yüksek kamera özellikleri ile dikkat çeken iPhone 7 ve 7 Plus, Procam 4 ile birlikte çok daha etkili kareler sağlıyor. 

Lightroom:  iPhone 7 ve 7 Plus ile birlikte RAW desteğinin de sunulması ile birlikte Lightroom bu konuda ön plana çıkmayı başarıyor

Pixelmator: Fotoğraflar üzerinde düzenleme yapmak isteyen kişiler için en başarılı örneklerden birisi.

Korg Gadget:  Müzik stüdyosu ile profesyonel bir destek alabilirsiniz. iPhone 7 ve 7 Plus ile tam uyumlu şekilde çalışan Korg Gadget, bu konuda oldukça başarılı.

Netflix: Son dönemlerin parlayan yıldızlarından olan çevrimiçi dizi ve film dünyası da iPhone 7 ve 7 Plus için olmazsa olmazlar arasında.

Sky Guide: Astronomi ile ilgilenen kişiler için ideal olan Sky Guid 3DTouch gibi özellikleri de barındırıyor.

Carrot Weather: Daha canlı renkler iPhone 7 ve 7 Plus ile mümkün olurken, Carrot Weather artık renkli.

Geometry Wars 3: Zengin görsel ve efektleri ile iPhone 7 ve 7 Plus modellerinde çok daha etkileyici olan Geometry Wars ile telefonunuzu elinizden bırakamayacaksınız.

Riptide GP: Renegade: Yarış oyunları için alternatif arayanlar mutlaka bu oyunu denemeli.

Samorost 3: Bulmaca türündeki oyun, yine görsel açıdan zengin. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.