iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 32 GB Modelleri İçin Hız Sorunu Doğrulanmaya Çalışılıyor!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 32 GB Modelleri İçin Hız Sorunu Doğrulanmaya Çalışılıyor!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin 32 GB depolama alanı modellerinde maalesef kullanıcı sorunları yaşanmaya devam ediliyor, kullanıcılar cihazlarından hem depolama olarak hem hız olarak tam verim alamadıklarını iddia ediyorlar.

İddialar odur ki iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin 32 GB sahiplerinin bir kısmı yabancı internet sitelerinde cihazlarının fazlası ile yavaşladığını ve özellikle 4K çekimlerden hemen sonra cihazların aşırı derece ısındığını ve yavaşladığını ve ara sıra donmaların ve kilitlenmelerin yaşandığına dikkat çekerken bu olayın 128 GB modellerinde yaşanmadığını bildiriyor.

Kullanıcıların 32 GB depolama alanına sahip iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde yavaşlama sorunları olduğunu doğrulayan ve bunun sadece teknik bir veri olmadığına değinen kullanıcıların aksine cihazların yavaşlanmadığına değinen kullanıcılarda fazlası ile mevcut. Zira kullanıcıların cihazlarından tam performans aldıkları iddia ediliyor olurken ne zaman tam olarak performans sorunu yaşanacak olduğunun bilinmediğine değinilmiş durumda. Apple tarafından bu konuda herhangi bir açıklama suçlu olduklarından dolayı gelmese de şirketin cihazlarında yer alan depolama sorunlarının ileride bir çok kullanıcıyı çıldırtması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.