iPhone 8 Nezaman Çıkacak

iPhone 8 Nezaman Çıkacak

iPhone 7 henüz piyasaya çıkmış olsa da şimdiden iPhone 8 ile ilgili dedikodular gelmeye başladı.

iPhone 7 modeli ile ilgili pek çok sorun yaşanmış olsa da Apple yeni modeliyle beklenen ilgiyi görecek gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde pek çok ülke pazarında resmen satışa sunulan iPhone 7, bu konuda markanın şu andaki en büyük kozu. Fakat daha iPhone 7 yaygın olarak kullanılmaya başlanmadan iPhone 8 konusunda pek çok iddia gündeme gelmeye başladı.

İşte yeni iPhone 8 ile birlikte Apple’ın sunacağı yenilikler;

Kablosuz Şarj: Uzun zamandan beri Apple için en büyük beklentilerden birisi olan kablosuz şarj konusunda artık Apple’ın iPhone 8 ile birlikte beklentileri karşılaması bekleniyor. 

kivrimli-ekran iphone-8.jpg

Suya Karşı Tam Dayanıklılık: iPhone 7 modelinde suya karşı dayanıklılık arttırılsa da istenen düzeyde değil. Bu nedenle iPhone 8 ile birlikte suya karşı tam dayanıklılığın sunulması bekleniyor.

Seramik Edition: Yeni modelde aynı zamanda seramik olarak üretilecek bir versiyonun da olması bekleniyor. Bu versiyon üstelik çok daha sert olacak.

A11 İşlemci: iPhone 7 modelinde A10 işlemci yer alırken, iPhone 8 ile birlikte bir üst versiyona geçiş yapılması bekleniyor.

Kıvrımlı Ekran: iPhone 8 ile birlikte ekranda daha fazla kıvrım beklenirken, tasarım açısından iPhone serisine bir yenilik katılması da bekleniyor.

OLED Ekran: OLED için anlaşmalar yaptığı bilinen Apple, iPhone 8 ile birlikte bu anlaşmalar sayesinde OLED ekranları sunabilir.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.