iPhone batarya değişim ücreti düştü!

iPhone batarya değişim ücreti düştü!

Apple, Türkiye'de iPhone batarya değişim ücretini düşürdü.

Apple, geçtiğimiz günlerde bataryası yıpranmış iPhone modellerini donanım parçalarını korumak adına işlemcinin frekansını düşütdüğünü kabul etmiş ve bunun için müşterilerinden özür dilemişti.

Apple, altı boş bir şekilde özür dilememiş ve batarya değişim ücretini düşüreceğiniaçıklamıştı. Dünya çapında yapılacak olan bu değişiklikten Türkiye'de fayadalanacak.

Normalde 310 TL olan batarya değişimi yeni indirim ile 129 TL'ye düşüyor. Apple tarafından yapılan batarya değişim fiyatının düşmesi, yavaşlayan iPhone sahipleri için çok iyi bir haber olacak gibi görünüyor.

Son olarak, piyasada orijinal iPhone bataryalarının satılmadığını, orijinal denilen bataryaların %100 sahte olduğunu, orijinal bataryanın sadece Apple, KVK ve Genpa'da olduğunu belirtelim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.