iPhone ile Bitcoin madenciliği nasıl yapılır? (Rehber)

iPhone ile Bitcoin madenciliği nasıl yapılır? (Rehber)

iPhone ile Bitcoin madenciliği yapıp nasıl para kazanacağınızı anlatıyoruz.

Son dönemin yükselen dijital para birimi Bitcoin, mining yani madencilik adı verilen sistem ile çıkarılıyor. Yüksek performanslı ekran kartları ile yapılan Bitcoin madenciliği şimdi iPhone'a geldi. Peki, iPhone ile Bitcoin madenciliği nasıl yapılır?

iPhone ile Bitcoin madenciliği yapmak için iPhone 5s sonrası bir iPhone modeline sahip olmanız gerekiyor. GPU ve CPU üst seviyede kullanılacağı için Bitcoin mining işlemleri sırasında cihazınızı şarja takmanızı tavsiye ediyoruz.

Resmi olarak App Store'da yayınlanmayan MobileMiner isimli uygulamayı iPhone'a nasıl yükleyeceğinizi ve Bitcoin madenciliğine nasıl başlayacağınızı öğrenmek için aşağıdaki rehber linkimize tıklayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.