iPhone X fiyatı düşebilir

iPhone X fiyatı düşebilir

Apple, düşük talepten dolayı iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus fiyatlarını düşürebilir.

Web sitesi DigiTimes, Apple'ın beklenenden daha düşük talep ve umut ettiği kadar iyi performans göstermeyen üst seviye iPhone X için bir fiyat düşüşü olabileceğini iddia etti. Ancak bazı analistler, sadece iPhone X'in değil, Apple'ın 2017 telefonlarının hepsinin, satış konusunda beklenenin altında olduğunu ve iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için de bir fiyat düşüşü olabileceğini söylüyor.

Bildirildiğine göre, düşük performans gösteren pazarlar Tayvan, Singapur ve Apple'ın en önemli yeri olan kendi ülkesi ABD. Eğer 50 dolar veya daha fazla bir fiyat düşüşü olur ise, cihazların satışları katlanarak artabilir.

Eylül ayında yeni bir model tanıttıktan sonra eski iPhone'lar için fiyat indirme alışkanlığına sahip olan Apple için fiyat indirimi yeni bir şey değil. Bununla birlikte, iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için düşük talep olduğu teorik olarak Cupertino'yu önümüzdeki yılın başında indirmeye zorlayabilir.

Tabii ki, bu sadece bir söylenti ve bu nedenle indirim gerçekleşene kadar kesin indirim olacak şeklinde yorumlayamayız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.