iPhone X müşterileri çok memnun

iPhone X müşterileri çok memnun

Apple iPhone X müşterileri, özellikle iki özellikten dolayı telefonlarından memnunlar.

Apple’ın onuncu yıldönümü modeli Apple iPhone X’in şirket için büyük bir kazanç olduğu ortaya çıktı. Onuncu yıldönümü modelinin ilk alıcıları, iki özellikten dolayı telefondan çok memnun olduklarını söylüyorlar. Bunlardan biri TrueDepth Kamera, diğeri ise yeni yüz tanıma sistemi FaceID.

Yıllar boyunca Apple, 2008'de App Store, 2010'da FaceTime ve 2011'de Siri ile akıllı telefon pazarına yenilikler getirdi. Apple iPhone 5s ile başlayan 2013 Touch ID'i neden belirtmediğimizi merak ediyorsanız, çünkü Motorola Atrix 4G , 2011'de bir parmak izi tarayıcısı ile piyasaya çıkan ilk telefon olmuştu. Ve bu, Touch ID'in piyasaya sunulmasından birkaç yıl önceydi.

Tüketici Duyarlılığı Analiz Grubu araştırma şirketi Strategy Analytics tarafından yayınlanan bir raporda, alıcıların iPhone X kamera sistemi hakkında heyecanlı ve Face ID hakkında da "son derece olumlu" olduğu belirtiliyor. Raporda 568 iPhone X kullanıcısı ile röportaj yapıldı ve bunların % 80'i Super Retina HD ekranı ve cihazda sunulan pil ömrü gibi özelliklerle ilgili olumlu yanıt verdi. Raporda Apple için iyi sonuçlar var ve "sadık bir müşteri tabanına sahip ve Apple cihazlarını almaya devam edeceği belirtildi.

Raporda ayrıca, Apple'ın rekabetinden farklı olarak, iPhone'un daimi alıcıları olumlu cevap verdiği yeni özellikler sunduğu söyleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.