iPhone X satışları nasıl?

iPhone X satışları nasıl?

Apple, iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile istediği satışı gerçekleştirebildi mi?

Karl Ackerman, Cowen & Co. Wall Street menkul kıymetler firmasında bir analist. Ackerman, müşterilere Apple iPhone X için ilk talebin, kullanıcıların bir önceki iPhone modellerine göre beklentilerin altında olduğunu belirtti.  Analist, Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus ve Apple iPhone X'u içeren üç 2017 iPhone modelinin iyi bir satış yaptığını ancak, satışların Apple'ın beklediği kadar güçlü olmadığını da ekliyor.

Ackerman, Apple'ın 2018 yılının mali yılının ilk çeyreği olan bu ay sona eren üç aylık dönemde, 79 milyon iPhone birimini sattığını tahmin ediyor. Bu, 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılan 78.29 milyon rekorunun üzerinde hafif bir kazanç olacak. Analist, Apple'ın 2018 yılının Ocak ayından Mart ayına kadar ikinci çeyreğinde, bu yılki çeyrekteki 51.2'ye kıyasla 56 milyon iPhone telefonunun satılmasını bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.