iPhone'un yavaşlama sebebi batarya olabilir!

iPhone'un yavaşlama sebebi batarya olabilir!

iPhone'ununuzun iOS 11 ile yavaşladığını düşünüyorsanız, sorun bataryada olabilir.

Apple, iOS 11 güncellemesi ile iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerini yavaşlattı şeklinde dedikodular kulaktan kulağa yayılmıştı. Aslında bu yavaşlama deneyimlerimize göre iOS 10 güncellemesi ile başlamıştı.

Bir Reddit kullanıcısı bunun güncelleme ile ilgili olmadığını sorunun bataryadankaynaklandığını bugün iddia etti.

iPhone'u yavaşlayan kullanıcı batarya değişimi yaptıktan sonra Geekbench testinde gözle görünür bir artış yaşadığını ekran görüntüleri ile ortaya koyuyor. Batarya değişimi öncesi tek çekirdekten 1466 puan alan iPhone, batarya değişimi sonrası 2526 puan alıyor.

Çoklu çekirdek bölümünde ise 2512 puandan 4456 puana çıkıyor. Şimdilik bu durumun bir iddiadan ibaret olduğunu resmi bir açıklama gelene kadar batarya değişiminin işe yarayıp yaramadığını kestirmenin güç olduğunu belirtelim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.