İrem Derici, Bodrum'u Şarkılarıyla Fethetti!

İrem Derici, Bodrum'u Şarkılarıyla Fethetti!

Bodrum MOSS Clup'ta hayranları ile buluşan İrem Derici, söylediği şarkıları ile de herkesi coşturdu.

Bodrum MOSS Clup'ta hayranları ile buluşan İrem Derici, söylediği şarkıları ile de herkesi coşturdu. 

 

kendi albümünden şarkıların yanı sıra pop müziğin dillerden düşmeyen eserlerine de repertuvarında yer vererek, mekanı dolduran yaklaşık bin kişiye keyifli bir gece yaşattı. DJ Emrah Karaduman'ın eşlik ettiği Derici, sahne performansı ile dikkati çekti. Hayranları ile şarkı aralarında kısa sohbetlerde eden Derici'nin neşeli tavırları gözden kaçmadı. Ünlü şarkıcıyı eşi Rıza Esendemir de ön sıralardan izledi.

Hareketli parçaların çoğunlukta olduğu konserde, spotlarında etkisiyle terlediği için sık sık peçete ile yüzünü silen Derici'nin gözü bir ara, şarkılara eşlik edeni izleyiciler arasındaki eşini yelpaze ile serinleten bir tatilciye takıldı. Derici, bu çifte övgüde bulunup, "Çok centilmensiniz, hayran kaldım. Bir tek benim eşim böyle zannederdim. Varmış demek ki eşim gibileri" dedi.

1.5 saat sahnede kalan Derici, konserin sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.