Irmak'ın Cesedi Bulundu Mu?

Irmak'ın Cesedi Bulundu Mu?

Dün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının hemen ardından Himmet A. isimli şahsın 3.5 yaşındaki minik Irmak'ı tecavüz edip öldürdüğünü itiraf ettiği açıklanmıştı.

Bugün ise geçtiğimiz 3 dakika öncesinde polis ekipleri ve vatandaşlar tarafından bağlar ve bahçeler arasında Himmet A. tarafından gösterilen dönümlük arazilerde arama yapılmaya başlanmıştı, dün akşam saatlerinden itibaren devam eden ancak sabah saatlerinde tekrar daha fazla güç ve arama ekipleri ile başlatılan çalışmaların hemen ardından minik kızın cesedi aranıyor.

Irmak'ın cesedini aramaya devam eden polis ekipleri ve belediye ekiplerinin yardımının yanı sıra gece geç saatlerde havanın kararması ile beraber aydınlatma teknolojilerinin kullanılmaya başlanarak aramaya ara verilmeden devam edildiği ifade ediliyor, bugün itibariyle iyi haberlerin gelmesinin umut edildiği olay hakkında siz değerli takipçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Eklenen Yeni Bir Not: Bir takım Irmak'ın bulunduğu haberleri Müge Anlı canlı yayınında bulundu sanılarak bulunamamıştır. Ancak bu konuda sitemize gelen iftiravari yorumlar ve benzer sayfalar üzerinden yazılan yorumlar kayıt altına alınmakta olup olası tehdit, olası korkutma çabası, olası bir küfür, hakaret, Irmak ve ailesi hakkında yapılacak kötü yorum direkt yetkili mercilere kanıtlar ve İP adresleri ile bildirilecektir. 

MÜGE ANLI CİNAYETLERİ NASIL ÇÖZÜYOR ?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
29 Yorum