İstanbul Saldırısıyla ilgili şok iddia!

İstanbul Saldırısıyla ilgili şok iddia!

Eski özel harekatçı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, 11 kişinin ölümüne ve çok sayıda vatandaşın yaralanamasına sebep olan Vezneciler'de saldırı için çarpıcı iddialarda bulundu.

Eski özel harekatçı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Vezneciler saldırısıyla ilgili şok iddialarda bulundu. Yarar, saldırıyı IŞİD, PKK ve sol terör örgütlerinin birlikte planlamış olabileceğini iddia etti.

Mete Yarar saldırıyı IŞİD, PKK ve sol terör örgütlerinin birlikte planlamış olabileceğini iddia etti.

BİRLİKTE PLANLANMIŞ OLABİLİR

Yarar; 'Saldırıyı kimin yaptığı henüz belli değil ama, DAEŞ, PKK ve sol terör örgütlerinin birlikte planladığı eylem olabilir' dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GENÇLİK SORUMLULARI YAKALANDI

'İstanbul gibi bir yerde eylemlerin bu kadar çok artmasının nedeni Diyarbakır'da barikat kuran gençlik teşkilatı buradaki saldırıları da organize etmeye başladığına dikkat çeken Yarar; ''Dikkat ederseniz İstanbul'daki son operasyonlarda hep terör örgütünün gençlik sorumluları yakalandı'' diyerek saldırının PKK tarafından gerçekleşmiş olabileceğine de işaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.