İstanbul Sancaktepe'de Kaybolan Çocuklar Bulundu

İstanbul Sancaktepe'de Kaybolan Çocuklar Bulundu

İstanbul Sancaktepe'de cuma öğle saatlerinden beri haber alınamayan 13-14 yaşlarındaki 3'ü kız 6 çocuk, Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulundu.

 

İstanbul Sancaktepe'de cuma günü bir parkta buluşan ortaokul öğrencisi S.Y., B.K., A.K., M.Ç., A.K. ve B.İ.Y.'den öğle saatlerinden itibaren haber alamayan aileleri, durumu polise bildirdi. Polis, çocukları aramak için çalışma başlattı.

Sakarya'nın Karasu ilçesindeki sahilde çadır kuran çocukları gören aile yakını durumu İstanbul'da bekleyen yakınlarına haber verdi. Karasu'daki aile yakını, kaçma ihtimallerine karşı uzaktan çocukları takibe alıp polisi bilgilendirdi.

Emniyet'e götürülen çocuklar, ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilecek ve daha sonra ailelerine teslim edilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.