İstanbul Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlanıyor

İstanbul Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlanıyor

Vezneciler’deki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Kadir Cihan Karagözlü’nün cenazesi Zeytinburnu’ndaki baba evine getirilerek helallik alındı.

Vezneciler’deki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Kadir Cihan Karagözlü’nün cenazesi Zeytinburnu’ndaki baba evine getirilerek helallik alındı. Eşinin cenazesini üzerine giydiği polis üniformasıyla karşılayan Gülçin Karagözlü, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Vezneciler’deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Kadir Cihan Karagözlü’nün cenazesi Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazı öncesi helallik almak için Zeytinburnu’ndaki baba evine getirildi. Cenazenin geldiği sırada şehidin yakınları sinir krizi geçirdi.

Şehit polis memurunun eşi Gülçin Karagözlü eşinin cenazesini polis üniformasıyla karşıladı. Şehidin annesi ve eşi cenaze aracına çıkarak tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Yakınları tarafından anne ve acılı eş cenaze aracından güçlükle indirilirken, bu sırada şehit polisin eşi Gülçin Karagözlü baygınlık geçirdi. Şehit evinin önünde bulunan sağlık ekipleri acılı eşe müdahale etti.

Sokakta bulunan çok sayıda vatandaş teröre lanet sloganları attı. Daha sonra alınan helalliğin ardından şehidin cenazesi Fatih Camii’ne götürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.