İstanbul'da Trafik İlerleyemiyor, Ölümlü Kaza Yaşandı!

İstanbul'da Trafik İlerleyemiyor, Ölümlü Kaza Yaşandı!

TEM Otoyolu Ankara istikameti Ümraniye mevkiinde bu sabah saatlerinde yaşanan bir trafik kazası sonrasında İstanbul'da trafiğin durma noktasına geldiği ve ilerleyemediği ifade ediliyor.

Yandex Haritalar ve İBB tarafından gösterilen trafik durumu bordo olarak görünüyor olurken İstanbul'da sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikameti Ümraniye mevkiinde yaşanan bir trafik kazasında bir vatandaşın hayatını kaybettiği ve olay yerine hemen bir ambulans gönderilerek yaralılara yardım edilmeye başlandığı ifade edilirken trafiğin yolun bir kısmının ambulans ve polisler tarafından kapatılması dolayısı ile ilerleyemeyecek duruma geldiği ifade edilmekte.

Bir çok vatandaşın sosyal medyadan öğrendği trafik kazası haberinde vatandaşlar trafikte gidemediklerini ve arabalarının kontaklarını kapattıklarını ifade ederken yaşanan kaza dolayısı ile bu tür TEM ve benzeri otoyollarda mutlaka bir ambulansın devamlı olarak yer alması ve yollarda kaza yaşanması anında hemen müdahale edilmesi gerektiğine değindiler. 

TEM Otoyolu Ankara ve Edirne istikameti üzerinde oluşan yoğun trafiğin polis ekipleri tarafından Musa Yılmaz isimli sürücünün cenazesinin adli tıp morguna kaldırılması ve olay yerine incelemenin bir kısmının tamamlanmasının hemen ardından yolun trafiğe yavaş yavaş açılmaya başladığı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.