İşte hayalleri süsleyen Xiaomi Redmi Note 5!

İşte hayalleri süsleyen Xiaomi Redmi Note 5!

Hayalleri süsleyen Xiaomi Redmi Note 5 tasarımı!

Xiaomi hayranları Redmi Note 5'in piyasaya sürülmesini bekliyor. Telefona ait şimdiye kadar birkaç sızıntı oldu ancak, Xiaomi hayranlarını bekletmekten hoşlanıyor gibi görünüyor.

Gördüğümüz sızıntılardan bazıları, Redmi 5 ve Redmi 5 Plus'ınkinden çok daha ince çerçeveli bir cihaz gösteriyor. Arka bölümde bir parmak izi tarayıcısı bulunan, çift kamera kurulumunu gösteren fotoğraflar da gördük.

YouTube kanalı Science and Knowledge, yayınladığı Redmi Note 5 konseptinde, telefonun sızıntılarının yanı sıra kendi beklentilerini de kullanmış.

Redmi Not 5 konseptinin 18:9 en-boy oranı ile 5.99 inç 2160 x 1080 ekranla birlikte gelmesi bekleniyor. Ayrıca, 3GB / 4GB RAM ve 32GB / 64GB genişletilebilir depolama alanına sahip Snapdragon 636 işlemci özellikleri listeleniyor. Redmi Note 5 konseptinde, arkada 16MP + 5MP kamera ve 8MP ön kameraya sahip.

Ayrıca, bir mikro USB portu üzerinden Quick Charge 4,0 desteği ile 4100mAhbatarya ile birlikte geliyor. Mavi, gri ve siyah renkelrde gelecek olan telefonun1499 ¥ ( 238 $ / 190 €) fiyatla gelmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.