İşte HTC'nin yeni canavarı

İşte HTC'nin yeni canavarı

HTC, 2 yeni telefonunu duyuracağı etkinliğin davetiyelerini göndermeye başladı. Peki etkinlik ne zaman, hangi telefonları göreceğiz?

Uzun bir süre önce Sailfish ve Marlin kod adlarıyla ortaya çıkan HTC'nin iki cebi, Google'ın yeni Nexus'ları olarak karşımıza çıkacak. Pixel ve Pixel XLolarak belirlenen yeni Nexus'lar içinse biraz daha bekleyeceğiz. Neden? Zira HTC önce kendi ceplerini tanıtacak...

HTC'nin resmi sitesinde ortaya çıkan gizemli tarih ve sunulan teaser'la beraber HTC'nin 2 yeni cebi için geri sayıma girdik. 20 Eylül'de tanıtılması planlanan telefonların isimleri ise HTC Desire 10 Pro ve HTC Desire 10 LifeStyle.

HTC'nin Desire ailesiyle orta segmente uygun cepler ürettiğini biliyoruz. Desire 10 Pro ve Desire 10 LifeStyle'da da bu kural bozulmayacak. Fakat özellikle Pro modeli, her ne kadar orta segmentte olsa da amiral seviyesine göz kırpacak özellikleriyle dikkat çekecek.

Her iki Desire 10 modeli de 5.5 inç ekrana sahip olacak, 3 GB RAM ve 13 MP kamerayla gelecek. Desire 10 Pro modelinde ekran 1080p olacak, buna karşılık LifeStyle'daysa 720p çözünürlük sunulacak.

Heyecan verici sızıntılara göre iki telefon da en çok parmak izi okuyucusu, kamerası ve "kavisli" kenarlarıyla dikkat çekecek. Android 6.0'la birlikte sunulacak olan Desire 10 Pro ve Desire 10 LifeStyle için 20 Eylül'ü bekliyoruz. Ardından da Pixel ve Pixel XL modellerinin tanıtım tarihini hep birlikte göreceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.