İşte LG G6'nın yeni renkleri!

İşte LG G6'nın yeni renkleri!

LG G6 ve LG Q6'ya yeni renk seçenekleri geldi.

Söylentilerin ardından, LG, amiral gemisi LG G6 ve orta sınıf LG Q6 akıllı telefonları için Kore'de yeni renk varyasyonları duyurdu. LG G6'ya Faslı Mavi, Lavanta Mavisi ve Ahududu Gülü renk varyantları geliyor. Bu ayın başlarında tanıtılan LG V30 için yeni Ahududu Gül renk varyantı ve diğer iki renk varyantı zaten mevcut. LG, yeni Ahududu Gül renkli telefon türevlerinin önümüzdeki ay Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye olacağını söylüyor.

LG G6 bunlarla birlikte 8 renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Astro Siyah, Buz Platinum, Mistik Beyaz, Terra Altın ve Deniz Mavi renkleri zaten mevcut

LG, müşterilerin kişilik özelliklerini, mevsime özgü özelliklerle gösteren çeşitli renklerle ifade edebileceği seçenekleri sürekli genişlettiğini söyledi. LG G6 ve Q6 için bu yeni renk varyasyonları, 2018 Şubat'tan itibaren Kore'de satışa sunulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.