İşte Sharp'ın yeni akıllı telefonu!

İşte Sharp'ın yeni akıllı telefonu!

Sharp'ın yeni akıllı telefonunun özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı.

Birkaç gün önce Geekbench'i ziyaret ettikten sonra, Sharp FS8018 akıllı telefon, şimdi de TENAA'da ortaya çıktı.  Telefona ait yayınlanan görüntüler, Ağustos ayında Çin'de başlatılan Aquos S2'nin tasarımını gösteriyor. S2'de olduğu gibi telefonun ön kamerası ortada ve ekranın altında parmak izi sensörü ile donatılmış dikdörtgen ana sayfa düğmesi bulunuyor.  Ekrandaki çerçeveler görülmüyor ancak Sharp , yakın zamanda piyasaya sürülen Aquos ailesinin tasarımını yeni modelde yapmaya devam ediyor olabilir.

Peki, Aquos S2 ve bu FS8018 modeli arasındaki en büyük fark nedir? 

Sharp FS8018, çift kameralar yerine arka tarafta tek bir kamera ile geliyor. Telefonda 20 megapiksel ana kamera ve16MP ön kamera mevcut. İçinde muhtemelen 2.2GHz Snapdragon 630 işlemci olacak. Hatırlıyorsanız, Sharp Aquos S2 SD630 yongaseti (daha ucuz bir varyant) özellikli ilk akıllı telefon olmuştu. Bu nedenle muhtemelen aynı 2.2GHz işlemci yeni modelde kullanıldı. Ayrıca, 4GB / 6GB ve 64GB / 128GB depolama seçenekleri ile iki RAM varyantı olacak.

Aquos S2’de bulunan 2040 x 1080p çözünürlükteki 5.5-inç ile aynı. 140 gram ağırlığında (S2 ile aynı) oldukça hafif bir telefon ve 142.7 x 73 x 7.8 mm ölçülerine sahip.

FS8018'de tek kamera kurulumu göz önüne alındığında, bunun Aquos ailesinde daha ucuz bir modeli olması mümkündür. Yine de 6GB + 128GB ve 4GB + 64GB seçenekleri üst orta sınıf segmentine yerleştiriyor. Pil, 2930mAh kapasiteyle hayal kırıklığı yaratıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.