İşte Sony Xperia XZ2 Compact!

İşte Sony Xperia XZ2 Compact!

Sony'nin en küçük amiral gemisi modeli adayı Xperia XZ2 Compact sızdırıldı.

Son zamanlarda gelen söylentilerde, Sony'nin bu ayın sonundaki Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2018 etkinliğinde Xperia XZ Pro ve Xperia XZ2 akıllı telefonlarını tanıtacağı iddia edilmişti.

Söylentilere göre, bu telefonlara Xperia XZ2 Compact adlı küçük amiral gemisi telefonu eşlik edecek. Sözde akıllı telefon, ABD'de Federal İletişim Komisyonu'ndan (FCC) sertifika aldı. İddia edilen Xperia XZ2 Compact'ın test edildiğini gösteren sızdırılmış bir görüntü de ortaya çıktı.

Görüntü, Xperia XZ2 Compact'ı ekranın üst ve alt taraflarındaki kalın çerçeveleri ile birlikte gösteriyor. Bununla birlikte, Sony'nin daha önceki modellerinde göründüğü kadar kalın görünmüyor. 18: 9 en / boy oranını destekleyip desteklemeyeceği konusunda herhangi bir onay yok. Xperia XZ Pro ve Xperia XZ2, 18:9 ekran özelliğine sahip olacak. Bu nedenle, Xperia XZ2 Compact'ın 16:9 oranındaki geleneksel en-boy oranına sahip olmama ihtimali de var.

FCC listesinde telefonun 135 x 65 mm ölçülerinde olduğu belirtildi. Muhtemelen 5 inç veya daha küçük bir ekran barındıracak. Akıllı telefonun Snapdragon 845 yonga seti ve 4 GB RAM ile güçlendirileceği düşünülüyor. 64 GB'lık dahili bir depolama alanı ile gelmesi muhtemel. 3000mAh batarya, 19 megapiksellik arka kamera ve 8 megapiksel'lik ön kamera özelliklerine sahi olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.