İşte ZTE'nin ilk çerçevesiz akıllı telefonu!

İşte ZTE'nin ilk çerçevesiz akıllı telefonu!

ZTE'nin ilk çerçevesiz akıllı telefonu ZTE V9 Blade artık resmi.

ZTE, Blade V9'u tam ekranlı ilk ZTE telefonu olarak tanıttı. Telefon, şirketin resmen açıklamamasına rağmen, bir İspanyol web sitesinde listelenmiş olarak bulundu.

7.5 mm kalınlığa sahip olan ZTE Blade V9, yansıtıcı bir tasarıma sahip cam bir arka kasa ile donatılmış. Telefon, 151.4 x 70.6 piksel ölçülerinde. Arka panelde ayrıca çiftli arka kamera bulunuyor. Bunlardan biri, f / 1.8 diyafram açıklığı olan 16 megapiksel çözünürlüklü bir sensör ve diğeri 5 megapiksel objektif. Arka tarafta ayrıca bir parmak izi tarayıcı bulunmaktadır.

Blade V9, 2,160 x 1,080 piksel Full HD + çözünürlüğü destekleyen 5.7 inç IPS LCD In-Cell ekrana ve 18:9 en-boy oranına sahip. Snapdragon 450 yonga seti telefona güç veriyor ve 3,200mAh batarya ile geliyor.

Telefon, Android Oreo ile önceden kurulu olarak geliyor. Telefonun 2 GB, 3 GB ve 4 GB RAM varyantları sırasıyla 16 GB, 32 GB ve 64 GB'lık dahili belleğe sahip. Ayrıca 13 megapiksel çözünürlükte bir ön kamerası var.

Telefonun fiyatı ve kullanılabilirliği hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Ocak ayında CES 2018'de sergilenecek gibi görünen telefon, Altın ve Siyah gibi renklerde olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.