İtalya: 5.4 ve 5.9 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

İtalya: 5.4 ve 5.9 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

İtalya yaşanılan deprem sonrasında sarsıldı, ülke genelinde bir çok kentte hissedildiği ifade edilen 5.4 ve 5.9 büyüklüğünde depremler vatandaşları korkutmaya yeterken Ussita kasabasının ise tamamen yıkıldığı ifade edildi.

Vatandaşlar her geçen gün artan bu tarz depremlerden büyük korku ve endişe yaşamaya devam ediyor olurken depremlerin can ve mal tehdidi oluşturması ve deprem gibi afetlere hiçbir teknoloji ile karşı konulamaması büyük bir sorunu ortaya çıkarıyor.

Devletler el birliği ile beraber sorunu çözmek ve enkaz altında kalan vatandaş var ise en kısa sürede yardım ulaştırmak için yeni adımlar atmaya devam ederken vatandaşların ise yaşanan bu deprem sonrasında yıkılan evler ve zarar gören malları için devlet tarafından yardım verilmesi gerektiği isteniyor. Bir çok vatandaşın depremde bir çok eşyasını ve bir çok evinin kısımlarının zarar gördüğünü ifade ediyor. İtalya basınının söylediğine göre daha önce olan depremlerde ortalama 300 kişi 6.0 büyüklüğünde olan depremde hayatını kaybetmiş ve ciddi bir can kaybı söz konusu olmuştuç

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.