İTHAL EDİLİYORDU ŞİMDİ TÜM DÜNYAYA İHRAÇ EDİYOR

İTHAL EDİLİYORDU ŞİMDİ TÜM DÜNYAYA İHRAÇ EDİYOR

İleri mühendislik şirketlerimizden FİGES A.Ş, 2015’te teleskopik yükseltme sistemlerini bir iç proje olarak geliştirilmesine yönelik çalışmalar başlattı.

İleri mühendislik şirketlerimizden FİGES A.Ş, 2015’te teleskopik yükseltme sistemlerini bir iç proje olarak geliştirilmesine yönelik çalışmalar başlattı. Türk mühendislerinin büyük çabaları ile önce ürüne ardından MILMAST markasına dönüşerek bu alandaki ithalatın önüne geçildi ve kısa sürede ihracat edilmeye başlandı.

İleri teknoloji elektromekanik karbon kompozit teleskobik yükseltme sistemleri ağır yükleri emniyetli şekilde taşıyabiliyor. Yüksek mukavemetli, dengeli, düşük bakım gereksinimli sistemler, 3-15 metreye kadar yükselebilen geniş bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor.

Askeri standartlara uygun üretilen sistemler, eğimli arazilerde, yüksek rüzgar yüklerinin olduğu ağır ve zorlayıcı çevre koşullarında görev yapabiliyor. Farklı boy ve taşıma kapasitelerinde üretilen sistemler, savunma sanayisinin yanı sıra mobil haberleşme ve telekomünikasyon sistemleri, itfaiye araçları, denizcilik ve sivil gözlem uygulamalarında da üstün kullanım özelliklerine sahip bulunuyor. Bu sistemlere takılan ve 15 metreye kadar yükseltilebilen kamera, radar, jammer ya da silah sistemleri güvenlik güçlerine önemli katkı sağlıyor.

FİGES firmamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.