İzdivaç Programında iki Evli Çift Aşklarını Haykırdı

İzdivaç Programında iki Evli Çift Aşklarını Haykırdı

Yeni sezonda “Zuhal Topal’la” programına transfer olan Erkan ve Zahra çifti önce aşklarını haykırdı sonra bu aşka inanmayanlara seslendi! Aşklarının sahte olduğunu iddia edenlere oldukça sinirlenen Erkan, canlı yayında ateş püskürdü!

Sezonun açılmasıyla birlikte evlilik programlarında da sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. İzdivaç programlarında dikkat çeken transferler yapılırken reytingleri de etkileyecek olaylar yaşanmaya devam ediyor. Ekranlarda pembe dizi formatında devam eden programlar; reytingi bol kahramanları, transfer haberleri ve yıllarca süren doğru kişi arayışı ile dikkatlerden kaçmasa da izlenmeye devam ediyor.

Bu yıl da ekranlara iddialı dönen izdivaç programları transferleriyle dikkatleri yine üzerlerine çekiyor. Daha önceden Esra Erol’un programında tanışan ve paravan açılır açılmaz birbirlerine âşık olan Erkan ve Zahra çifti bu yıl Zuhal Topal’ı tercih ederek önce aşklarını haykırdılar sonra bu aşka inanmayanlara seslendiler. Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programında tansiyon yükseldi. Yeni sezonda “Zuhal Topal’la” programına geçen Erkan ve Zahra çifti önce aşklarını haykırdı sonra bu aşka inanmayanlara seslendi! Aşklarının sahte olduğunu iddia edenlere oldukça sinirlenen Erkan, canlı yayında ateş püskürdü!  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.