İzmir’de 23 Yıllık Polisten Kuyumcu Soygunu

İzmir’de 23 Yıllık Polisten Kuyumcu Soygunu

Polis Teşkilatında 23 Yıl görev yapan 44 yaşındaki Ö.Ç gasp ettiği bir araçla kuyumcuyu soydu. Kendi meslektaşlarından fazla kaçamadı.

ARABA GASP EDİP SOYGUNA GİTTİ

Soygun geçen hafta pazartesi günü öğle saatleri gerçekleşmişti. İzmir’in Bornova ilçesinde sokaktan geçen M.A’nın arabasını silah tehditliyle alarak kuyumcuya gitti. Akşam saatlerinde kuyumcuyu soymak için geldiği yerde kendisine karşı gelen 2 kuyumcu çalışanını ayaklarından vurarak yaraladı. Silah sesi tepki toplayıp civarda ki insanların dikkatini çekince soygunu gerçekleştiremeyeceğini anlayan Ö.Ç gasp ettiği araca binerek o bölgeden uzaklaştı.

FAZLA KAÇAMADI!!

Polis, soyguncunun gasp ettiği aracı akşam saatlerinde Stadyum Metro İstasyonu yakınlarında terk edilmiş bir şekilde buldu. Bu araçtan alınan parmak izlerinden sonra polisler soygunu gerçekleştirenin meslektaşları olduğunu anladıklarında şok oldular. Parmak izi tespiti ve güvenlik kameralarından elde edilen bilgiler ışığında çalışmalar devam etti ve dün sabaha karşı yapılan operasyon sonucu Ö.Ç evinde yakalandı.

PİŞMANIM DEDİ!

Ö.Ç verdiği ifadede 3 yıl önce boşandığını ve tayininin İzmir’e çıkmasıyla beraber bankaya 70 bin TL borcunun olduğunu belirtti. 2 çocuk babası olan soyguncu polis ekim ayında yeniden evlenmek için nikâh tarihi aldığını ve masraflar çok fazla olduğu için böyle bir soyguna kalkıştığını belirterek pişman olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.