İzmir'de Motosiklet Kontrolden Çıkarak Bariyerle Çarptı

İzmir'de Motosiklet Kontrolden Çıkarak Bariyerle Çarptı

Konak'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı.Kazada 1 kişi öldü ve 1 kişi yaralandı.

Konak'ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada,motorsiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarparak yaralandı.Arka koltuktaki 16 yaşındaki kız arkadaşı ise hastaneye kaldırılı.Yapılan müdahelelere rağmen hayatını kaybetti.Sürücü Burak Haşlak'ın 2012'de bir kaza yaptığı ve bir kişinin öldüğü ortaya çıktı.

Karabağlar'dan Konak yönüne gitmekte olan Burak Haşlak(22) kontrolündeki motorunun direksiyon hakimiyetini kaybetti.Savrulan motor yol kenarındaki bariyerlere çarptı ve arka koltuktaki arkadaşı Melis Kadriye U. yaralalandı.Kazaya tanık olanlar hemen sağlık yetkilileri aradı.Melis, Tepecik Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak müdahelede bulundu.Müdahalelere rağmen genç kız hayatını kaybetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.