Jelena Noura "Gigi" Hadid Amerikalı Modele Taciz!

Jelena Noura "Gigi" Hadid Amerikalı Modele Taciz!

Son dönemlerde Victoria Secret'in gözde mankenlerinden olan 21 yaşında ki Gigi Hadid tacize uğradı.

Model kardeşi Bella ile beraber defilenin yapıldığı alandan çıkaren Gigi Hadid'in etrafı hayranları tarafından sarıldı.Ünlü model fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kıramadı ve gülümseyerek yoluna devam etti.

Arkadan Sinsice Yanaşıp Beline Sarıldı

Olayın olduğu sırada kardeşi Bella ile elele yürüyorlardı.Fötr şapkalı, gözlüklü tacizci Hadid'in arkasına gelip beline sarıldı ve kucağına alıp havaya kaldırdı.Kimse ne olduğunu anlayamamıştı ve Gigi Hadid şaşkına döndü.Korumaların hemen araya girmesiyle güzel model tacizcinin elinden kurtarıldı.Sonra fötrlü genç olay yerinden uzaklaştırıldı.Bu kişinin daha önce Hollywood gibi kırmızı halı etkinliği olan yerlerde ünlülere tacizlerde bulunan Vitalii Sediuk olduğu ortaya çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.