JestYayin Galatasaray Gençlerbirliği maçını canlı izle 1 mart 2020 | justin tv

JestYayin Galatasaray Gençlerbirliği maçını canlı izle 1 mart 2020 | justin tv

Süper Ligde Galatasaray evinde Gençlerbirliği takımını ağırlıyor. Peki karşılaşma nereden canlı izlenir? işte detaylar...

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbileri kazanan Galatasaray ile Gençlerbirliği, İstanbul'da karşılaşacak. Fenerbahçe'yi 20 yıl sonra deplasmanda mağlup eden Galatasaray ile başkent derbisinde MKE Ankaragücü'nü yenen Gençlerbirliği arasında Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Sezonun 24. hafta müsabakasını hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Ligde son 7 maçını kazanarak şampiyonluk yarışına ortak olan Galatasaray, 45 puanla 3. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Mario Lemina ile kırmızı kart cezalısı Younes Belhanda, Gençlerbirliği'ne karşı forma giyemeyecek. 

Galatasaray Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

1 Mart Pazar günü saat 19:00‘da başlayacak mücadel beIN SPORTS HD1‘den canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.