Josef: Gözüme uyku girmiyor

Josef: Gözüme uyku girmiyor

Josef de Souza, Quaresma'nın attığı trivela golünden önce yaptığı hatayı unutamadığını söyledi.

Beşiktaş derbisinde alınanman 3-1'lik yenilgi, Fenerbahçe cephesinde en çok Josef de Souza'yı etkilemiş durumda.

Sarı-Lacivertlilerin Brezilyalı yıldızının ağzını bıçak açmazken, kendini son derece kötü hissetmesi de teknik heyeti önümüzdeki maçlar öncesinde düşündürüyor.

GÖZÜME UYKU GİRMEDİ

Samandıra'da Vodafone Park'taki maçın değerlendirmesini arkadaşlarıyla birlikte yapan Sambacı, "O akşamdan beri gözüme uyku girmedi. Benim yüzümden maçı kaybettik. Hep kendime 'Bu hatayı nasıl yaptım?' (Quaresma'nın golünden önce topu kaybetmesi) diye kızıyorum. Benim hatamla rakip 2-1 öne geçti ve takımın dengesi bozuldu" diye dert yandı.

'TELAFİ ETMEYE ÇALIŞACAĞIM'

Gelişen atakta önündeki topu zamanında uzaklaştırması gerektiğini belirten Josef de Soza, "Hamlemi düzgün yapsaydım o golü yemeyecektik. O gol her şeyi altüst etti. Çünkü takım olarak tam oyunu dengelediğimiz bir dönemdi. Benim hatamla her şey berbat oldu ve ben de dengemi kaybettim. Artık bu hatamı telafi etmek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.