Kâbe’de vinç devrildi 107 Ölü 230 Yaralı 2 Türk Hacı'da Yaralı

Kâbe’de vinç devrildi 107 Ölü 230 Yaralı 2 Türk Hacı'da Yaralı

RİYAD - Kâbe’de genişleme çalışmaların yapıldığı bölgelerden birinde şiddetli rüzgârdan dolayı bir kule vincin devrildiği, ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.Türkiyeli Hacı Adaylarında Yaralı Olduğu Öğrenildi

Kâbe’de genişleme çalışmaların yapıldığı bölgelerden birinde şiddetli rüzgârdan dolayı bir kule vincin devrildiği, ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Akşam saatlerinde şiddetli rüzgâr nedeniyle Kâbe’de yaşanan vinç kazasında 65 kişinin hayatını kaybettiği, 154 kişinin de yaralandığı bildirildi.
 

Kabe’da bu akşam yaşanan vinç kazasından sonra Suudi Arabistan yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, 65 hacı adayının hayatını kaybettiği 154 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı, ölü sayısının artmasından korkuluyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri de yaptıkları bilgilendirmede, ilk belirlemelere göre Türkiyeli 2 hacı adayının hayatını kaybettiği ve 14 kişinin de yaralandığını belirttiler.


RESİMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
kâbe’de-vinc-devrildi-olu-ve-yaralilar-oldugu-soyleniyor-turk-hacilarda-var.jpgkâbe’de-vinc-devrildi-olu-ve-yaralilar-oldugu-soyleniyor-turk-hacilarda-var-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.