Kalça eriten kür ile kesin çözüm!

Kalça eriten kür ile kesin çözüm!

Kalçalarınız çok geniş ve bir türlü eritemiyor musunuz? Kalça eriten kür sayesinde çok kısa sürede yağlardan kurtulacaksınız.

Hepimizin bildiği üzere şeker, ekmek ve unlu mamüller insan sağlığı üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor. Mesela çay içmeyi çok seven birisi olarak çaya iki yada üç küp şeker atıyoruz. Bu şekerler bizim vücudumuzda yağ oluşumuna sebep oluyor. Fakat şöyle bir olay var ki, bazı arkadaşlarımız çay içerken okadar çok şeker atarlar ki, biz bile bakarken şaşıp kalırız. Hep attığı şeker sayısına, hemde onu içen o arkadaşımızın fiziki muazzamlığına. 

Bir arkadaşımı örnek vermek istiyorum
Üniversitede iken cafeye gider oturur akşamları biraz stres atardık. Bu şekerle haşır neşir olan kardeşim Yusuf bir küçük bardağa yaklaşık 5 küp şeker atıyordu. Sadece bununla kalmıyor, 3-4 bardak kadar çay içiyordu. Kalça yağı varmı derseniz, size açık ve dürüst bir şekilde söylemeliyim ki ne kalça yağı vardı, nede göbek.. nede basenleri.
kalca-eritme-kuru-001.jpg
Sordum ona '' Spor mu yapıyorsun?''

Cevabı aynen şu '' Hayır'' Değerli okurlarımız, anlatmak istediğim asıl meseleye gelicek olursak, ben de kendim başta olmak üzere kalça yağlarımdan şikayetçi idim. Geçmiş zaman eki kullanıyorum, çünki bu haberi yazmadan önce '' Kalça eriten kür'' hakkında kendim deneme aşamasını yaşadım. Gerçekten henüz 1 hafta olmasına rağmen gözle görülür yağ azalması ve sertleşme ile birlikte kalçalarımda küçülme olduğunu farkettim. Gerek giymiş olduğum pantolonlar ile gerekse gömleklerim ile buna şahid oldum.

Bu kür sadece kalça küçültme kürü değil
Bu kür sayesinde sadece kalçalarınız küçülmemekte, aynı zamanda göbek kalınlaşmasında yumuşama ve sonrasında zamanla incelme, basenlerde ise aynı şekilde geri çekilme söz konusu. Bu Yusuf konusuna bir nokta getirmeyi unuttum :) Yusuf gibi insanlar genetik açıdan hızlı motobolizmaya sahip. Kalça yağı, basen yağı, göbek yağı eritme gibi bir sıkıntıya kolay kolay girmemekte olan bünyelere sahip olan insanlar az sayıda olsa da ülkemizde var.
Allah bizlere nasıl bir bünye vermişse bizde öyleyiz. Kimisi ne kadar yemek yerse yesin kilo almaz. Kimisi az şeker kullanıp, biraz ekmek kullansa anında kilo olarak bunlar geri döner.

Gelelim Kalça eriten Kalçaları küçülten Kür Konumuza
Yağları eritmenin temel noktası bol protein tüketmekten geçmektedir.Diyet lifleri son zamanlarda spor yapan ve yaşamına önem veren insanlar tarafından oldukça fazla kullanılmakta.

Kalçe Eritme Kürü Tarifi ve Gereken Malzemeler
Bir kase yağsız olacak şekilde yoğurt. Yağsız olmasına lütfen çok dikkat ediniz. İkinci malzeme olarak bir şişe doğal maden suyu alacaksınız. Bu iki malzemeyi hazırladıktan sonra yanına bir adet limonuda koyun ve artık kürümüzü hazırlama aşamasına geçebiliriz.

kalca-eritme-kuru.jpg
Boş bir kaseyi alalım, içerisine 7 yemek kaşığı yağsız yoğurdumuzu ekleyelim. Bu ekleme işlemi sonrasında yapmanız gereken diğer işlem ise, kase içerisine koyduğumuz yoğurdun üzerine yarım limonu sıkmak olacak.
Sodayı açalım ve çok yavaş bir şekilde kaseye karışımımızın içerisine dökelim, sonrasında ise çırpalım. Artık kalçe eritme, göbek eritme, basen eritme kürümüz hazır.

Nasıl Kullanılmalıdır?
Sabahları aç karnına ve akşamları yatmadan biraz öncesinde bir bardak tüketeceğiz. 1 Hafta sonrasında değişimi farkedeceksiniz, sizlerden 1 hafta sonra yorumlarınızı bekliyor olacağım.. Sağlıklı, mutlu bir hayat dileğiyle görüşmek üzere..

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.