KARA SEVDA DA OLAYLI SON BÖLÜM!

KARA SEVDA DA OLAYLI SON BÖLÜM!

Bu akşam 39. bölümü ile ekrana gelecek olan Kara Sevda dizisinde seyirciyi yine heyecan dolu dakikalar bekliyor. Kara Sevda'nın 39. bölümünde Kemal'i bekleyen büyük sürpriz ne?

Star Tv ekranlarında her Çarşamba yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Kara Sevda'da heyecan dolu 39. bölüm bu akşam yayınlanacak. Hilal Saral'ın yönettiği, Burcu Görgün ile Özem Yılmaz'ın da senaryosunu kaleme aldığı Kara Sevda'da bu hafta Kemal, Deniz'in kendi kızı olduğunu öğrenecek.

Kemal'i Bekleyen Sürpriz Ne?

Kemal, Nihan'ın kucağında Deniz'i gördükten sonra yaşadıklarını hatırlayarak geçmişin parçalarını toparlar. Kafasında beliren tek soru vardır: Deniz, kendi çocuğu mu? Soruyla kafası meşgul olan Kemal'in kanıta ihtiyacı vardır. Emir, Kemal'in şüphelerinin farkına varır ve bu gerçeği ne olursa olsun saklamak için kendini öne atar. Nihan da Kemal ve Emir arasında başlayacak olan savaşı önceden sezer ve önlemlerini alır. Evladının zarar görmemesi için, anne olarak bazı kararlar verir.

Nihan'ın Deniz'e zarar gelmemesi için kurduğu tehlikeli birlik Kemal ile Emir arasında yeni bir kapı açacaktır. Bir taraftan da Zeynep Emir'le görüşmektedir. Bunu anlayan Kemal Zeynep'in karşısına çıkma kararı alır ve baba evine gider. Burada büyük bir sürpriz olarak Ozan'ın mektubuyla karşılaşır. Ozan'ın intiharıyla ilgili olarak Kemal'in kafasında soru işaretleri belirir.

Yüzleşme...

Kemal'in kendisiyle ilgili her türlü kararını ertelemesine neden olan Nihan'dan çocuğu olma şüphesi yeni sorunlar doğuracaktır. Asu'nun Kemal'i sıkıştırmaya çalışması sırasında ikiliyi büyük bir yüzleşme beklemektedir.

Kara Sevda, heyecanla beklenen yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da Star TV'de...

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.